Условия за онлайн пазаруване

Всички материали, които са публикувани в този Web сайт могат да се ползват само за лична употреба и с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.
M-BG,Ltd има правото да променя цените на предлаганите продукти по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, M-BG,Ltd има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен възстановяване на сумите платени от потребителя, ако има такива.

Доставка и плащане

При покупка на стоки на стойност над 150 лева доставката до Вас е безплатна.

Стоки се изпращат след потвърждение от клиента. Плащането се извършва при получаване на стоката. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. Срокът за доставка е 2 работни дни. При направена поръчка в електронния ни магазин, представител на M-BG,Ltd ще се свърже с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер на фирма „Speedy“или „ЕКОНТ“. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и M-BG,Ltd се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована.

Отказ от стоката
Потребителят има право да се откаже от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че тя не е използвана, не е нарушавана цялоста на опаковката и, стоката е във вида, в който е получена и са спазени условията по чл.55 от ЗЗП. При неизпълнение на тези условия M-BG,Ltd си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
При получаване на пратката потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Съгласно закона за електронната търговия M-BG,Ltd запазва правото си да изпраща непоискани търговски съобщения, съдържащи информация за промоции, събития и др.